Пръстенът от Атлантида

ИСТОРИЯТА НА БИОЕНЕРГЕТИЧНИЯ ПРЪСТЕН ОТ АТЛАНТИДА

Някога преди втората династия на фараона Сен, Египет бил посетен от атлантите, които донесли и предали цялата си мъдрост на египетската свещеническа каста. Жрецът Джуа бил сред тях, а неговата гробница е открита с всички недокоснати по нея печати в долината на царете от археолога Белизал (баща на Андре де Белизал) през 19 век. И двете тела – на свещеника и на съпругата му били отлично запазени след близо 5000 години от смъртта им.
Жрецът Джуа се бил подготвил добре, за да посрещне откривателя на гробницата му; всред всички други подаръци лежал пръстен направен от пясъчна глина (разновидност на Асуанската глина, сиена) – същият като този на атлантите, от когото египтяните наследили тези знания.
Този пръстен има 6 пирамиди, 3 колони и 2 равнобедрени триъгълника. Според ученията на  някои езотерични общества, към тези фигури трябва да се прибавят 4 диаметрално противоположни  отвора и от вътрешната страна на пръстена да се гравира „лемниската“, за да се „затвори веригата”, иначе тя била непълна. Но и по този начин енергетиката на пръстена продължава да работи….

Оригиналният пръстен, наречен „Пръстенът от Атлантида” притежава безспорни качества и обладава сили, които могат да бъдат доказани благодарение на многократно повтарящите се опити, които прави „(пре)откивателя на енергията на формите“ – Андре де Белизал по време на повече от 20 години работа с формите от пръстена, описани в Cet Maisons Qui Tuentна Рожер де Лафорест, както и от наблюденията на много други европейски, северно- и южно-американски  изследователи.
Пръстенът от Атлантида е едно от най-фантастичните чудеса на микро-вибрационната физика, където Вълните на Формата са невидимите агенти, които днес съставляват науката на бъдещето – Радиестезията. През 30-те години на XX век Андре де Белизал и Леон де Шумери откриват, че „..вълните на фигурите са емисии, дължащи се на геометричната форма, независимо от използвания материал”.
Вълните, излъчвани от симетрични геометрични фигури, като тези от Пръстенът от Атлантида, са благоприятни за баланса на живите същества, подпомагат го. За разлика от вълните, които се излъчват от неправилните многоъгълници, от форми с неравни срани, те са неблагоприятни.

 

Пръстенът от Атлантида е унисекс пръстен, който помага да се трансформират био-електро-магнитните енергии, които тялото поема. Пръстенът улавя тези енергии и ги превръща в положителна енергия, която и умножава. По този начин той предпазва ползвателя си от всички агресивни атаки от магнитен или вибрационен тип, които биха могли да нарушат цялостния баланс на ползвателя.

ВЕЛИКАТА СИЛА НА БИОЕНЕРГЕТИЧНИЯ ПРЪСТЕН ОТ АТЛАНТИДА

Пръстенът от Атлантида като биоенергетичен инструмент помага за пълното равновесие на носителя си, като действа не само върху физическото тяло, но и върху етерното, астралното и менталното тяло; отваря големи възможности за защита от психически атаки на негативни вибрации, волни или неволни. В биоенергетичен план въздейства изцеляващо върху органични наранявания или при дискомфорт, както и отваря ума към неподозирани полета.
ЗАЩИТАТА НА ПРЪСТЕНА
Пръстенът от Атлантида и неговата енергия, дължаща се на вълните, излъчвани от формите му, привлича мощни космически сили и им се предоставя като средство за магическа защита срещу негативните влияния, които са около нас – завист, омраза, егоизъм, проклинания или магии от всякакво естество. Пръстенът се зарежда с нашата енергия и така се превръща в друга самостоятелна система, която абсорбира, трансформира и /или отхвърля всяка неблагоприятна енергия, която може да бъде около нас или да е адресирана умишлено към нас. Например: Хауърд Картър, носел копие от Пръстенът от Атлантида, когато отворил гробницата на фараона Тутанкамон и останал единственият археолог, който оцелял сред 18-те души, които са участвали в откриването на гробницата на великия фараон. Когато счупили печатите на входа, в които били вкарани магически заклинания, странни енергии били освободени и откривателите започнали да умират мистериозно един по един – история, върху която са били създадени много книги и филми. Освен това, според много проверени свидетелства, Пръстенът от Атлантида защитава ефективно срещу злополуки и намалява рисковете от възникване на опасни събития по необясним начин.
СИЛАТА  НА ИЗЦЕЛЕНИЕ
Пръстенът от Атлантида ни помага да намерим баланс в нашите органични функции, като допринася за заздравяването на физически травми с микровибрационен или енергиен произход, възстановява функциите на тялото, подтиска получена неприятност или болка, превръщайки се по този начин в един инструмент за биоенергетично лечение.
СИЛАТА  НА ИНТУИЦИЯТА
Балансираното ментално тяло, благодарение на използването на Пръстенът от Атлантида, дава възможност за развитие на прекрасни умствени способности, които всички ние притежаваме на посъзнателно ниво, като: телепатия, предчувствие, ясновидство, телекинеза и т.н. Развива “ Шестото Чувство“ и се явява нещо като психичен стимулант, който действа по постоянен начин – подарък от фараоните на човечеството, получен от Атлантската цивилизация.
ЗАБЕЛЕЖКА: Пръстенът в своята защитна функция може да промени цвета си или оригиналната си форма, КОГАТО ПРОТИВОДЕЙСТВА НА СИЛНИ отрицателни енергии. Той дори може да се изпълни с дупки като в това няма никаква логика; но, всичко си има обяснение и може да се коригира. Тези характеристики могат да се променят значително, след като негативните влияния са коригирани и / или трансформирани от пръстена. Споменатите промени не са свързани с качеството на метала, тъй като то е гарантирано.

 

ОПИСАНИЕ И ФУНКЦИИ НА БИОЕНЕРГЕТИЧНИЯ ПРЪСТЕН ОТ АТЛАНТИДА

Пирамидите: те позволяват да се събира, натрупва, насочва и излъчва космическа енергия, независимо дали тя е положителна или отрицателна, както и електромагнитни трептения чрез все още неизвестни за нас модели и явления, но доказани от множеството опити.

Колоните: Триъгълно-овални, взаимодействат с шестте пирамиди, образуващи мрежа, която кондензира енергията издърпвана от тях и я преразпределят в двете посоки към триъгълниците.

Триъгълниците: равнобедрени (двете страни са с една и съща дължина), поставени от двете страни на пирамидите, почистват енергията, кото я трансформират в положителна.

 

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ:  трансформираната положителна енергия се влива към вътрешността на Пръстена през отворите на върховете на триъгълниците. Четирите отверстия, диаметрално противоположни, образуват кръст и са пътищата през които минават енергийните потоци. Положителните към вътрешността на пръстена минават през отворите на върховете на триъгълниците, а негативните към външната страна през другите два отвора; образувайки по този начин биоенергетичен кръг, който преобразува енергията постоянно, отрицателна в положителна, която тече и да се размножава чрез „лемниската“, която се докосва до отворите.
ЛЕМНИСКАТА е символът, който описва формата на енергийната вибрация, а и функцията ѝ е да служи като усилвател, предоставящ положителна енергия и извличащ отрицателна такава. „Лемниската” формира 10 кръстовища, чрез които се прехвърля енергия за жизненоважните енергийни центрове или чакри. По този начин тя действа и в микросхемата на енергийния трансформатор, наречен  Пръстенът от Атлантида.
Ефективността на Пръстена може да бъде увеличена чрез опознаването на символичните връзки, които действат между всеки един от пръстите ни и нашите органи или специфичните им функции , т.нар. енергийни меридиани, а също и от знанието за Зодиака и влиянието на планетите.
Като психологическа добавка: пръстенът действа подсъзнателно като активатор на определена зона или проблем. Ако носещият го си върши съвестно своята работа, съзнателно и честно, като избягва негативните мисли, които могат да повлияят върху него и върху другите, то тогава резултатите ще бъдат наистина големи.

Когато пръстенът от Атлантида се носи на лявата ръка, тогава той защитава от свръестествени сили, невидима агресия, лошо влияние и опасности от всякакъв тип. Създава собствено защитно поле, което неутрализира вредните вибрации, проклятията и дори магиите. Когато бива носен на дясната ръка, той филтрира и концентрира вибрациите на носителя си, което му позволява да повиши силата си да убеждава, да влияе, като по този начин засилва уменията за водене на преговори от всякакъв тип.

Също така влиянието му ще доминира над определена част от тялото, в зависимост от това на кой пръст се носи:

Функции, органи, области за активиране, зодиакални знаци и планети в съответствие с пръстите на ръцете:

Палец: Ларинкс, Циркулация, Костна и пикочна система; ПОЗНАНИЕ;                              Зодии: Водолей, Везни и Телец; Планети: Уран, Венера и Сатурн

Показалец: Нервна система, Черен дроб; ИНТЕЛЕКТ;                                        Зодии: Стрелец, Риби; Планети: Юпитер и Нептун

Среден Пръст: Kоронарни влияния, сухожилия и мускули; ЛЮБОВ;                            Зодия: Лъв; Планета: Слънце

Безименен Пръст: Сърдечни функции, Храносмилателна система, Мозък и Генителии; Артрити, Недостиг на Калций; ЗДРАВЕ; Зодии: Овен, Козирог, Скорпион и Рак: Марс. Луна, Сатурн и Плутон

Кутре:Дихателна система, Черва; ПРОСПЕРИТЕТ;                                           Зодии: Близнаци и Дева; Планета: Меркурий
УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА НА БИОЕНЕРГЕТИЧНИЯ ПРЪСТЕН ОТ АТЛАНТИДА

Пръстенът е личен, той се прониква от лични лъчения (енергии); ето защо, той не трябва да бъде заеман или даван другиму след като е бил използван.
Пръстенът трябва да се прочиства енергийно от време на време, да се поставя на слънчева светлината в продължение на няколко часа, по обед за предпочитане, с помощта на стъклена поставка без гравюри.
Носете Пръстена си винаги, но най-вече при бизнес мероприятия, лични контакти, туристическите пътувания и т.н. НЕ носете пръстена, АКО имате поставен пейсмейкър.
Ако не сънувате много, то лесно бихте променили това, ако го желаете, като носите Пръстена по време на сън, тъй като той ще увеличи сънищата ви, заради способността си да работи като психичен стимулант. Ако смятате, че прекомерната му енергия през нощта пречи или променя вашия нормален ритъм на сън, тогава го носете само през деня, а вечер го слагайте на нощното шкафче близо до вас.
Ако поради конкретна причина не искате да носите вашия пръстен на пръстите си, носете го в джоба си или на верижка. Пръстенът и така се зарежда с енергията ни и ще работи, също толкова добре.
Някои хора получават по-добри резултати, когато носят пръстена на дясната си ръка, за да разрешават проблеми или на лявата си ръка, за да получават ползи.
Препоръчително е да се прави енергийно почистване на Пръстена, за да се разреди на  всеки четири до шест месеца, като се поставя в суха морска сол (покрива се напълно), поставена в прозрачен стъклен съд(без гравюри) и се оставя под светлината на слънцето и луната в продължение на 72 часа (3 дни и 3 нощи).
Ако Пръстенът от Атлантида става тъмен, сив или понякога напълно черен или пък се изкриви или се изпълни с малки дупки – не спирайте да го използвате; през 4 седмици му правете гореописаното енергийно почистване, за да го препрограмирате. Ако проблемът продължава потърсете специализирана помощ.